website designers web design company
website design quote web design portfolio
 
 
 

Prikbord

Een extra activiteit op onze site !
Het prikbord is een pagina waar paardenliefhebbers vragen kunnen stellen welke (hopelijk) door andere paardenliefhebbers worden beantwoord. De gestelde vraag zal op de pagina worden geplaatst. Iedereen die hierop een reactie wil geven kan mailen en deze reactie wordt ook geplaatst. Mogelijk heeft niet alleen de vragensteller interesse in het antwoord maar is dit ook interessant voor anderen welke misschien met dezelfde vraag zitten.

Ook kleine vraag- en aanbod advertenties (mits deze geen commercieel karakter hebben en met de paardensport gerelateerd zijn) kunnen worden gestuurd. Het is niet de bedoeling bv. Uw auto op deze pagina aan te bieden! Vraag- en aanbod advertenties moeten vergezeld zijn van een geldig e-mail adres of telefoonnummer, zodat geÔnteresseerden direct met de aanbieder in contact kunnen treden. Eventueel een kleine foto kan worden geplaatst. Het wordt op prijs gesteld dat de aanbieder even terugmeldt dat het aangebodene verkocht is zodat de advertentie kan worden verwijderd. De vraag- en aanbod service geldt alleen voor leden van LR Dubbeldam e.o.

De webmaster behoudt zich het recht voor inzendingen niet te plaatsen als deze niet voldoen aan de gestelde voorwaarden.

Voor reacties op het prikbord: klik hier

Voor vragen over het prikbord: klik hier

 

 

Aangeboden: 30-05-2013

 

Hier kan Uw advertentie staan !!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
GabriŽlle Design© 2005