website designers web design company
website design quote web design portfolio
 
 
 

Route

Vanuit Breda  

Komende uit de richting van Breda neemt u op de A16 afslag 's-Gravendeel, Randweg Dordrecht (20), bij de stoplichten rechtsaf de N3 op. Op de N3 eerste afslag (wijk 8) eraf en rechtsaf de Copernicusweg op. Bij de rotonde rechtdoor; onder het viaduct door en bij de volgende rotonde rechtdoor; de Zuidendijk op. Let goed op dat u niet het fietspad opgaat.! Bij de eerst volgende kruising, een T-kruising, slaat u rechtsaf de Schenkeldijk op. De Schenkeldijk vervolgen en dan krijgt u eerst een S-bocht, dan een wegversmalling en dan net voor de hobbel gaat u linksaf. U ziet ons dan vanzelf. L.R. en P.C. Dubbeldam.

 
Vanuit Rotterdam

Komende uit de richting van Rotterdam neemt u op de A16 afslag 's-Gravendeel, Randweg Dordrecht (20), bij de stoplichten linksaf de N3 op. Op de N3 eerste afslag (wijk 8) eraf en rechtsaf de Copernicusweg op. Bij de rotonde rechtdoor; onder het viaduct door en bij de volgende rotonde rechtdoor; de Zuidendijk op. Let goed op dat u niet het fietspad opgaat.! Bij de eerst volgende kruising, een T-kruising, slaat u rechtsaf de Schenkeldijk op. De Schenkeldijk vervolgen en dan krijgt u eerst een S-bocht, dan een wegversmalling en dan net voor de hobbel gaat u linksaf. U ziet ons dan vanzelf. L.R. en P.C. Dubbeldam.

 
Vanuit Gorinchem

Komende uit de richting van Gorinchem neemt u op de A15 afslag Papendrecht / Dordrecht (23), bij de stoplichten linksaf de N3 op. Op de N3 neemt u vijfde afslag (wijk 8) en draait onder de N3 door de Copernicusweg op. Bij de rotonde rechtdoor, onder het viaduct door en bij de volgende rotonde rechtdoor; de Zuidendijk op. Let goed op dat u niet het fietspad opgaat.! Bij de eerst volgende kruising, een T-kruising, slaat u rechtsaf de Schenkeldijk op. De Schenkeldijk vervolgen en dan krijgt u eerst een S-bocht, dan een wegversmalling en dan net voor de hobbel gaat u linksaf. U ziet ons dan vanzelf. L.R. en P.C. Dubbeldam.

 
 
GabriŽlle Design© 2005